Wifi voor Europa

Wifi4Eu

De Europese Unie maakt in totaal 120 miljoen euro vrij om Europese dorpen en steden te ondersteunen bij een openbaar WiFi netwerk. Vanaf 21 maart kunt u daarom als Nederlandse gemeente bij WiFi4EU aankloppen voor een waardebon van €15.000,-. Als u zich als gemeente heeft aangemeld voor een Voucher, adviseert Solvana u graag.

 

 

Voor wie is WiFi4EU bedoeld?

Het doel van WiFi4EU is om alle burgers en bezoekers binnen de EU eenvoudig en vrij toegang te verlenen tot een WiFi netwerk. Dit gaat om openbare locaties zoals pleinen, parken, bibliotheken, maar ook overheidsgebouwen en gezondheidsinstellingen. U als gemeente kunt een WiFi specialist inschakelen die u helpt bij de realisatie van een openbaar WiFi netwerk. U heeft recht op een voucher van €15.000,- die u kunt claimen bij WiFi4EU.

 

Hoe vraagt u een voucher aan?

 

Overheidsinstanties binnen alle EU-lidstaten kunnen aanspraak doen op een WiFi4EU voucher. Vanuit verenigingen van gemeentes is het mogelijk om meerdere gemeenten in te schrijven, elke gemeente heeft recht op maximaal één voucher. Met uw EU Login-account kunt u op de website van WiFi4EU (WiFi4EU.eu) via een inschrijfformulier de aanvraag in gang zetten. ( bron Platvorm Wifi4Eu )

 

 

Overal WiFi voor uw medewerkers en Gasten

 

U wilt (een aantal) openbare ruimtes binnen uw gemeente voorzien van een betrouwbare internettoegang. Burgers en bezoekers profiteren zo van toegang tot belangrijke , gemeentelijke informatie, bijvoorbeeld over uw voorzieningen of openingstijden! Met een betrouwbaar functionerend WiFi netwerk toont   u als gemeente, dat uw digitale zaken goed op orde zijn. Dat is uw beste ambassadeur

Voor meer info contact via sales @solvana.nl

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »