Solar Veranda's - verdien uw veranda gemakkelijk terug

Solar Veranda's Deluxe

Lekker lang buiten zitten op een heerlijke zomeravond en tegelijkertijd energie opwekken? Het kan met het nieuwste product van Solvana. Wij hebben speciaal voor de Nederlandse markt duurzame veranda's en serres ontwikkeld met geïntegreerde en doorzichtige zonnepanelen. Hierdoor bevinden zich geen losse draden of zonnepanelen bovenop het dak van uw veranda of serre. Naast dit fraaie aangezicht zijn deze panelen 100% energie opwekkend en zorgen ze voor een perfecte lichtinval en zonwering, maar ook voor de nodige schaduw. Dit is de enige veranda die zichzelf terugbetaald!

 

Volledig naar wens

Solvana Solar in Tilburg is onafhankelijk adviseur en specialist in serres en veranda's. Wij leveren een breed assortiment veranda's, solar serres en terrasoverkappingen in iedere gewenste materiaalsoort en uitvoering. Onze Solar Veranda's zijn in tegenstelling tot sommige andere leveranciers leverbaar in meerder comfortabele dieptes vanaf 335 cm tot en met wel 600 cm. Daarnaast kunnen we de volledige bouw begeleiden en uitvoeren en kan uw Solar Veranda op maat worden gemaakt. U ontvangt vijf jaar fabrieksgarantie op iedere terrasoverkapping! 

Veiligheid staat bij ons altijd voorop. Iedere Solar Veranda is voorzien van een CE-markering. Hiermee tonen wij aan dat de terrasoverkappingen voldoen aan strenge Europese veiligheidsrichtlijnen.

 

Daarom kiest u voor een Solar Veranda van Solvana !
  • Ruim assortiment (meerdere modellen en materialen)
  • Maatwerk en custom kleur mogelijk
  • Veiligheid voorop, altijd voorzien van een CE-markering

Onze Solar Veranda’s zijn uit te breiden met luxe opties zoals sfeervolle verlichting in uw terrasoverkapping (mooi voor bij een patio), extra zonwering of glaswanden waardoor een Solar Serre wordt gecreëerd. Voor meer informatie mailt u naar: sales@solvana.nl

 

Belangrijk:

Onze verandas en Carports zijn weliswaar te belasten volgens de EU norm voor sneeuwbelasting maar niet geschikt om over te lopen, dit omdat dan er geen sprake is van een gelijk verdeelde belasting over het oppervalk  maar een belasting op veel kleinere , niet te definieren of te meten plaats. Daarom is het lopen over een volledig gemonteerde veranda dak niet toegestaan. In geval van het negeren van deze informatie en het niet naleven van ons advies en/of verbod, is Moutontrading BV niet aansprakelijk voor geleden schade aan de veranda of carport of enig opgelopen lichamelijk letsel.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »