Solar industrial Carports

Wij zijn trots op onze geweldige uitbreiding van Carports en Carparking daken. Onze Carports in de "Industrial "uitvoering zijn kwalitatief perfecte en vooral ook veilige Carports. Ze hebben alleen een andere configuratie als onze Luxe carports voor de consument. 

 

Wat is er anders dan de Luxe uitvoering?

 

* Ze worden niet geleverd met transparante Solar Glaspanelen,

* Kunnen worden uitgevoerd in een enkele N of dubbele N steun , ( afhankelijk van dak belasting ) of in  de z.g 1 pole constructie die meer parkeer ruimte geeft en minder obstakels  

* Ze hebben een iets lagere wind en sneeuwbelasting , maar nog steeds ruim boven de EU norm, en bijzonder geschikt voor grote parkeer overkappingen. 

* We maken gebruik van een andere en wat slimmere Alu constructie .

* Zijn niet leverbaar in een RAL kleur. 

* Normale deugdelijke Solvana Garantie, de Solvana Montage en aansluitservice indien u daarvoor kiest

   en eventueel onderhoud. 

* Panelen sluiten niet aan,en dus niet geheel waterdicht wat voor de auto niet erg is.(kan wel worden uitgevoerd tegen een meerprijs ) 

* Langere levertijd ca. 2 maanden 

 

Wat kan wel bij dit basis concept. 

 

* Hellingshoek aanpassen vanaf 5 ° tot wel 10 ° of 15 °

* In- en uitrijd hoogte gemakkelijk aan te passen

* Nokhoogte: van 2.0 ~ 3.5m

* Windsnelheid: tot 60 m / s of tot wel meer dan 200 km/uur

* Sneeuwbelasting: 1,4KN / ㎡ = gelijk aan 140 kg/m2 

* PV-module: normale Solar modules tot 400 mm dikke rand

* Toepasbare oriëntatie: landschap of portret opstelling

* Materiaal: Aluminium en roestvrij staal

 

Veiligheid !

De Zonnepanelen toegepast op deze Carports zijn weliswaar te belasten volgens de EU norm voor sneeuwbelasting en hoger, desondanks adviseren wij niet over de gemonteerde Carport te lopen zonder een loopplank of paneel die de plaatselijke druk verdeeld. Let altijd er op dat u het juiste en goedgekeurde klim materiaal gebruikt, en plaats uw eigen veiligheid voorop. O'daddy BV niet aansprakelijk voor enige schade aan het dak of eventueel lichamelijk letsel ontstaan door het belopen van de daken. 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »