Solvana Solar constructies

Solvana Solar constructies

Wij mensen maken op allerlei mogelijke manieren gebruik van elektrische energie. Dat gaat vaak ten koste van ons milieu. Bij Solvana hebben we een beter alternatief en zetten we ons in om van zonne-energie de standaard te maken door producten te leveren waarin zonnepanelen verwerkt zitten. Van carport en veranda tot meubelen , verlichting en niet onbelangrijk, de independent Solar Pole, Solvana Solar maakt de CO2 footprint lager met bij de tijds constructies. 

 

Een breed assortiment

Solvana Solar constructies zijn duurzaam en in enkele gevallen op maat te leveren. Stuk voor stuk voldoen ze aan hoogwaardige kwaliteitseisen en zijn ze voorzien van de grootst mogelijke zonnepanelen. Onze veranda’s en carports hebben bovendien geïntegreerde lichtdoorlatende zonnepanelen. Ze wekken energie op en bieden de nodige schaduw. Precies datgene waar onze klanten naar op zoek zijn in Solvana Solar constructies.  

Tuinverlichting en openbare verlichting ( onder merk Odaddy ) 

Naast veranda’s en carports behoren ook tuin- en parkverlichting onder het O’Daddy merk. Deze draadloze set tuinverlichting voorzien van LED verlichting zorgt altijd voor de perfecte belichting. Door O'Daddy Solar verlichting ook toe te passen in straat- en parkverlichting maken we een extreme stap voorwaarts.

The Solvana intelligente Solar mast, 

De Intelligente solar mast is een hybride eenheid op basis van wind en zonne-energie, die stedelijke en afgelegen locaties voorziet van een permanente en hernieuwbare energieoplossing, vrij van externe elektrische bronnen.

Deze technologie kan stroom leveren voor verlichting, beveiligingscamera's, bewaking van de luchtkwaliteit, 4G wifi en tal van andere toepassingen. Door het combineren van efficiënte wind-zonne-energie en batterijen, heeft deze mast de capaciteit om energie te bewaren tot wel 10 dagen zonder wind of zon. Dit maakt het volledig betrouwbaar en zelfvoorzienend.

De unit is onafhankelijk van het net en heeft een breed scala aan toepassingen, zowel in de stad als op afstand. 

 

Belangrijk:

Onze verandas en Carports zijn weliswaar te belasten volgens de EU norm voor sneeuwbelasting maar niet geschikt om over te lopen, dit omdat dan er geen spraken is van een gelijk verdeelde belasting over het oppervalk  maar een belasting op veel kleinere , niet te definieren of te meten plaatsen. Daarom is het lopen over een volledig gemonteerde veranda dak niet toegestaan. In geval van het negeren van deze informatie en het niet naleven van ons advies en/of verbod, is Moutontrading BV niet aansprakelijk voor geleden schade aan de veranda of carport of enig opgelopen lichamelijk letsel.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »