Solar Parkverlichting, verantwoord de weg op Solvana Solar

Intelligent Solar Parklight

Steeds meer mensen en instanties worden milieubewust en zien de noodzaak in van het bewust omgaan met onze huidige energiebronnen. Daarom gaan ze op zoek naar alternatieve bronnen die ons milieu minder belasten. Bij Solvana Solar bieden we uitkomst en zijn we op zoek gegaan naar Solar Parkverlichting van hoge kwaliteit.

Samen werken we aan de toekomst

In de zoektocht naar Solar Parkverlichting is Solvana een samenwerking aangegaan met een gespecialiseerd electronica bedrijf. We hebben een speciale solar-smart techniek ontwikkeld die het mogelijk maakt om in Nederland zonder concessies zonne-energie te gebruiken voor straat- en parkverlichting.

Op de door ons ontwikkelde techniek is direct een Europees octrooi (patent) aangevraagd. In de basis gaat het er bij Solvana Parkverlichting om dat wanneer de opgeslagen energie uit de batterij dreigt op te geraken, er door de slimme techniek op het juiste moment wordt overgeschakeld naar het AC-netwerk en zo de resterende branduren op te vullen. Dit op zich spaart een hoop energie en is beter voor het milieu. Ook de kosten voor energie worden met Solvana Solar Parkverlichting behoorlijk gereduceerd.

Meer weten?

Vraag naar de verschillende mogelijkheden van duurzame Solar Parkverlichting of de mogelijkheid van een Dealerschap. Vraag hier een offerte aan!

 


 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »