Stijlvolle Solvana openbare verlichting

 

Stijlvolle Solvana  verlichting

Perfect licht en toch milieuvriendelijk bezig zijn? Het kan met de Solvana verlichting. Door gebruik te maken van wat de natuur ons geeft, wekken we heel eenvoudig energie op. Energie die in staat is u de perfecte belichting te bezorgen.

Wist u dat duurzame Solar led verlichting het uitstoten van CO² fors verminderd tot wel 90%? Door het overstappen op energiezuinige LED verlichting van Solvana,levert u een positieve bijdrage aan het milieu en bespaart u fors in uw eigen portemonnee. 

Kiezen voor LED verlichting is een zeer verantwoorde keuze in alle opzichten. Allereerst de duurzaamheid van de verlichting. De levensduur is wel tot 100 keer langer. De energiebesparing tegenover een spaarlamp loopt op tot wel 50%!
Ten opzichte van een gloeilamp kan de besparing oplopen tot wel 90% . Bij het inschakelen van LED verlichting brandt deze gelijk op volle sterkte. Schadelijke stoffen zoals kwik zijn niet aanwezig bij LED verlichting . LED verlichting heeft maar een geringe warmte ontwikkeling. Belangrijk is de afwezigheid van uv-straling in LED verlichting. Daarnaast heeft de ontwikkelingsafdeling van Solvana samen met Remoticom een aantal technieken toegepast waardoor er nog meer mogelijkheden zijn met uw verlichting en nog meer bespaart. Wij noemen dat Smart of intelligent light.

Besparing.

LED Solar Intelligent verlichting van het hoogste niveau: Solvana heeft hierin de nieuwste straatverlichting ontwikkeld. Wij hebben een speciale Intelligent - techniek ontwikkeld, waarbij eigen opgewekte energie wordt gebruikt. Een enorme besparing!
Aan deze ontwikkeling is lang proces aan vooraf gegaan. Deze LED Solar Intelligent techniek zorgt ervoor dat tot 80% besparing op het energie verbruik wordt gerealiseerd, u uw lampen kunt dimmen, kleur aanpassen, on/off switch en bij een bijna lege batterij over laten schakelen naar netspanning. Ook zorgt een nieuwe techniek voor optimale lichtopbrengst door een nachtsensor die zorgvuldig de lichtsterkte meet en aanpast aan de omstandigheden. Deze LED Solar Smart techniek is bijzonder geschikt voor alle soorten van buitenverlichting zoals bijvoorbeeld straatverlichting, tuinverlichting , parkeerplaatsverlichting , gevelverlichting. In alle opzichten Duurzamer , Slimmer , Zuiniger .

 

Sfeer in de tuin en openbare ruimtes

Solvana verlichting staat vooral bekend als tuinverlichting. Tuinman Rob Verlinden werkt er al jaren mee en raadt het ook van harte aan. Solvana verlichting is draadloos en gemakkelijk overal te plaatsen. De diverse modellen zijn een aanwinst voor iedere tuin. Het feit dat er bij Solvana verlichting geen draden getrokken hoeven worden, draagt zeker bij aan een schitterend aangezicht.

 

Verantwoord verlichten met Solvana verlichting
 

Grotere instanties gaan steeds meer op zoek naar producten die gebruikmaken van minder belastende energiebronnen. In Solvana verlichting vinden ze die oplossing. Door samen te werken met een technisch bedrijf op gebied van Lichtbesturing is het Solvana gelukt een techniek te ontwikkelen waarbij zonder concessies zonne-energie gebruikt kan worden voor straatverlichting. Het ruime assortiment van Solvana verlichting laat niets te wensen over en er komen er nog steeds bij.

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »