Solvana Solar Carports

€5.165,29
* Stukprijs: €6.250,00 / Stuk
Levertijd: 0

Zelf energie opwekken met zonnepanelen op uw overkapping van Solvana. Beter voor het milieu en bovendien bespaart u op uw energie rekening. Solvana Solar biedt een uniek licht doorlatend solar systeem van glas. De zonnepanelen bestaan uit drie lagen: 2 lagen gehard veiligheidsglas met daartussen de zonnecellen.

Voordelen Lariks:

 • Lariks is zeer geschikt als constructiehout en daarmee bijzonder geschikt gebleken als hout voor terrasoverkappingen , verandas en Carports
 • Lariks is op Taxus na het beste en meest duurzame naaldhout van Europa met een relatief hoog soortelijk gewicht en hoog olie/hars gehalte.
 • Lariks is een van de zwaarste naaldhout soorten, vandaar dat ook de dragende delen bij ons van hetzelfde materiaal zijn.

De delen gelamineerd wat betekent dat ze in meerdere lagen op elkaar zijn gelijmd. Dit voorkomt vervormingen op termijn zoals kromtrekken door vocht en temperatuurverschillen. Met gelamineerde Lariks bent u verzekerd van een duurzame en vormvaste veranda! Ook geven wij een betrouwbaar advies voor een verf indien u de Veranda in kleur wenst. Deze verf is gegarandeerd onderhoudsvrij voor tenminste 10 jaar, bedekt de eventuele krimpscheuren, vormt geen blazen en dekt geweldig. Heeft u vragen hierover, mail of chat met onze Salesdesk op deze site.

Lariks valt onder duurzaamheidsklasse 3 en wordt geoptimaliseerd voor de hoogst mogelijke levensduur. Zo worden alle steunpalen gelamineerd en duplo verlijmd, gedoogd (tot 18%). Hierdoor wordt de kans op kromtrekken en scheuren beperkt. Alle balken worden in het werk op de juiste maat en in de juiste hoek gezaagd, daarnaast worden de inkepingen ook ter plaatse voor de juiste hoek ingefraisd. Alle montagematerialen worden bij zelfbouw meegeleverd. Bij het ontwerp bent u vrij te bepalen waar u de staanders plaatst, houdt hiermee rekening dat de staanders maximaal 4000 mm uit elkaar kunnen en 1000 mm uit de kant kunnen. De maximale lengte van de dwarsbalk uit 1 stuk is 5000 mm. Veranda's vanaf 5158mm daarom geleverd met 3 staanders.

Verrassende voordelen!

Haal het comfort van binnen naar buiten! Een terrasoverkapping is een verlenging van uw woonomgeving en biedt tevens beschutting. Met een overkapping kunt u extra lang en zorgeloos genieten van het buitenleven, van de eerste zon in het voorjaar tot in het najaar en levert u ook nog geld op.Voordelen zijn dus; Beter wooncomfort, Verlengen van seizoenen, Beschutting tegen weersomstandigheden,  

Standaard zijn de toegepaste Solar Modules 10% licht doorlaatbaar met een hoge opbrengst            vanaf 300 WP 

 • Unieke eigenschappen:

  Slechts 2 stuks van 3 mm dunne platen van speciaal glas, 12 kg / m2 met daartussen de Solarfolie. Totale dikte dus max. 7.1 mm en weegt max. 27 kg bij din deze uitvoering van 1670 x 992 x 7,1

   • Hoge betrouwbaarheid door gehard glas ook aan achterzijde in plaats van een plastic onderlaag
   • Extreme duurzaamheid door middel van Hi-tec temperen en laminerings proces wat te                   vergelijken is met voorruiten van auto's, 

   • Hoogste windbelasting en grote sneeuwbelasting tot wel 350 kg/m2                                         • Optimale prestaties ook bij zeer hoge temperaturen                                                                 • Uitgebreide garantie van 30 jaar 

   * Alle zichtbare prijzen voor verandas op de site zijn incl. btw ( BTW is gedeeltelijk terug te vorderen over een deel van de Zonnepanelen, het aansluitmateriaal,de omvormer en de montage           ( Raadpleeg de belastingdienst over de toegepaste regeling. Op verzoek kunnen wij u de factuur voor dit doel toesturen.

  * De Prijs is voor een blanke Constructie van Gelamineerde Lariks                                                        * De DHZ pakketprijs is Excl. transportkosten en een Omnik Omvormer met Wifi. Afhankelijk       van de veranda en aantal panelen, wordt de omvormer aangepast. 

Wifi problemen met uw omvormer.

WiFi problemen met uw omvormer. Helaas worden wij regelmatig gebeld en gemaild dat de WiFi van de omvormer niet (meer) functioneert. Dit euvel doet zich helaas nog al eens voor. De WiFi is een basis instelling en uitvoering die op de omvormer wordt geleverd, echter de fabrikant, maar ook wij geven geen garantie op feilloze werking van de WiFi. De garantie beperkt zich tot het technisch functioneren van de omvormer, dat wil zeggen, het apparaat dient de gelijkstroom van de zonnepanelen om te zetten naar een bruikbare netstroom van 230V.

Er zijn talloze externe factoren die de goede werking van uw WiFi signaal naar de omvormer kan verstoren. Zo is bij ons bekend dat WiFi problemen ontstaan o.a. door:

* Een aantal Ziggo Horizon mediaboxen met ingebouwde WiFi het Access Point niet meer herkennen.
* Afstand tussen router en Access Point is te lang (geworden) b.v. door het verplaatsen router.
* Nieuwe router gekocht, dan moet U deze weer opnieuw configureren voor de omvormer.
* WiFi signaal versterkers verstoren soms noodzakelijk directe communicatie tussen router en omvormer.
* Naderhand aangesloten domotica via WiFi.
* Het plaatsen van een Toon.
* Portal van de leverancier stuurt onjuiste of geen informatie door.
* WiFi antenneversterkers van u of uw buren al dan niet legaal.
* Te veel gebruikers op hetzelfde WiFi kanaal.
* Wachtwoord kwijt van de omvormer.
* Meerdere routers in 1 woning geplaatst.
* WiFi kaartje van uw omvormer kan wat corrosie ontstaan, waardoor het kaartje niet meer werkt.     

Kort gezegd, als u problemen heeft met uw netwerk, dan is verstandig een netwerkspecialist in te schakelen om dit op te lossen. Solvana kan u helaas geen ICT oplossingen aanbieden.

Alle solar-overkappingen worden compleet op maat geleverd bij installatie. Belangrijk! indien wij voor u installeren wordt dit uitgevoerd door een erkend installateur,  bij een DHZ levering zijn wij niet verantwoordelijk voor de montage en dient u de uitsparingen en inkepingen, alsmede het op maat maken van het balkhout zelf te verzorgen. bij zelf montage vervalt elke garantie op het niet functioneren van Panelen - omvormer en overige elektrische onderdelen tot er een vakkundige controle heeft plaats gevonden.

Salderen naar Energie bedrijf. Zie elders op onze site. https://www.solvana.nl/finance-documents/belasting-btw-teruggave/

 

 Montage specificatie: 

- Inclusief de bekabeling vanaf de Veranda tot de omvormer inbegrepen ( max 10 Mtr vanaf veranda zonder graaf- of breekwerk , maar vrij bereikbaar indien wij monteren ) 

- Omvormer aangesloten 

- Inclusief prefab Beton poeren met stelprofiel 

- Inclusief Gratis bezorging

Niet inbegrepen, het maken van een aparte groep en het leggen van een kabel tot de omvormer, hiervoor kunnen we desgewenst een aparte aanbieding maken. Onze montage gebeurt uitsluitend volgens de landelijk geldende voorschriften door gekwalificeerde monteurs.

 

Check Uw prijs : € 6250,-

Maat 4138 mm x 3396 mm diep - 8 panelen - Vermogen vanaf 2140 WP

 

Meerprijzen:

Montage zoals omschreven € 2050,-

Andere maatvoering of aanpassing op deze basismaat "Meerprijs "

Extra staander inclusief twee schoren        € 110,-

Betonpoer met Alu stelvoet , ondergronds  € 99.50

Betonpoer met verstelbare plaat, gedeeltelijk boven de grond € 89.50

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »