Solar Veranda's - verdien uw veranda gemakkelijk terug

Solar Veranda's,

Lekker lang buiten zitten op een heerlijke zomeravond en tegelijkertijd energie opwekken? Uw Bolide veilig parkeren en gelijk stroom opwekken.., ! Het kan met het nieuwste producten van Solvana. Wij hebben speciaal voor de Nederlandse markt duurzame veranda's en Carports ontwikkeld met geïntegreerde en doorzichtige zonnepanelen. Hierdoor bevinden zich geen losse draden of zonnepanelen bovenop het dak van uw veranda of carport. Naast dit fraaie aangezicht zijn deze panelen 100% energie opwekkend en zorgen ze voor een perfecte lichtinval en zonwering, maar ook voor de nodige schaduw. Dit is de enige Veranda en Carport die zichzelf terugbetaald!

Opmerking:

Om verschillende dieptes te bereiken bij onze verandas , koppelen wij meerdere panelen achter elkaar met een speciaal ontwikkeld Alu/acryl systeem van 3M. Dit acryl is UV bestendig, kleurvast, sterk en gegarandeerd waterdicht. De band verouderd niet en is enorm sterk. U hoeft zich dus geen zorgen te maken om deze koppeling. Wij geven een betrouwbare en lange garantie van tenminste 25 jaar op deze verbinding.

 

 

Volledig naar wens

Solvana Solar in Tilburg is onafhankelijk adviseur en specialist in Veranda's en Carports. Wij leveren een breed assortiment veranda's, solar serres, Carports en terrasoverkappingen in bijna iedere gewenste materiaalsoort en uitvoering. Onze Solar Veranda's zijn in tegenstelling tot sommige andere leveranciers leverbaar in meerder comfortabele dieptes vanaf 335 cm tot en met wel 600 cm. Daarnaast kunnen we de volledige bouw begeleiden en uitvoeren en kan uw Solar Veranda op maat worden gemaakt. U ontvangt vijf jaar fabrieksgarantie op iedere terrasoverkapping! 

Veiligheid staat bij ons altijd voorop. Iedere Solar oplossing is voorzien van een CE-markering. Hiermee tonen wij aan dat de terrasoverkappingen voldoen aan strenge Europese veiligheidsrichtlijnen.

 

Daarom kiest u voor een Solar Veranda en/of Carport van Solvana !
  • Ruim assortiment (meerdere modellen en materialen)
  • Buiten standaard maten ook mogelijk, 
  • Maatwerk en custom kleur mogelijk
  • Veiligheid voorop, altijd voorzien van een CE-markering

Onze Aluminium Solar Veranda’s zijn uit te breiden met luxe opties zoals sfeervolle verlichting (mooi voor bij een patio), extra zonwering of glaswanden waardoor een Solar Serre wordt gecreëerd. Voor meer informatie mailt u naar: tes@solvana.nl

 

Veiligheid !

Onze Zonnepanelen toegepast op de Verandas en Carports zijn weliswaar te belasten volgens de EU norm voor sneeuwbelasting en hoger, desondanks adviseren wij niet over de gemonteerde Veranda of Carport te lopen zonder een loopplank of paneel die de plaatselijke druk verdeeld. Let altijd er op dat u het juiste en goedgekeurde klim materiaal gebruikt, en plaats uw eigen veiligheid voorop. O'daddy BV niet aansprakelijk voor enige schade aan het dak of eventueel lichamelijk letsel ontstaan door het belopen van de daken. 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »