Solar Onderdelen en accessoires

 

De beste glas/glas panelen die bestaan.., Gegarandeerd

 

U kunt bij Solvana Solar kiezen uit een geselecteerde groep van losse artikelen die uw Solar installatie compleet maken.

Onze specialisatie is Solar Carports, Solar veranda's, Solar Meubelen . Meer en meer komen er vragen naar losse Solar panelen, Inverters, Laadpalen, Solar meubelen enz. Hierin kunnen we steeds meer voorzien en kunt u al dan niet deze uit onze eigen voorraad afnemen. Vraag altijd eerst naar de beschikbaarheid via onze contact pagina.

 

Belangrijk te weten over onze Solar Glas-Glas panelen: 

 

Een gangbaar zonnepaneel bestaat uit een laag glas, een laag met zonnecellen en aan de achterzijde een kunststof folie. Deze lagen hebben een bepaalde kwetsbaarheid onder invloed van het jarenlang blootstaan aan vocht, temperatuurverschillen en mechanische spanningen. Hierdoor moet een zonnepaneel elk jaar een klein beetje in vermogen inleveren. De meeste fabrikanten kunnen daardoor nooit een 100% vermogensgarantie afgeven. In de meeste gevallen geven zij een vermogensgarantie van 80% na 25 jaar.

Een glas-glas-zonnepaneel van Solvana daarentegen bestaat uit een laag glas, een laag met zonnecellen en aan de achterzijde wederom een laag met glas met een totale dikte van 5 mm. Het paneel heeft veel minder last van vocht, temperatuurverschillen en mechanische spanningen. De degradatie van deze panelen is daardoor veel lager. Fabrikanten van glas-glas zonnepanelen geven een vermogensgarantie van 87% na 30 jaar.

 

Hoeveel meeropbrengst met glas-glas zonnepanelen?

 

Fabrikanten beweren dat glas-glas zonnepanelen op den duur 25% meer opbrengst hebben. Indien dit alleen te wijten is aan het verschil in degradatie is dit percentage nogal positief voorgesteld. Solvana heeft berekend dat het verschil een enorm voordeel bied. De opbrengst is ca. 87%/30 jaar voor glas-glas zonnepanelen en glas/folie panelen slechts ca. 75% presteren.

 

Laadpalen en Banken

 

Onze laadpalen zijn van befaamde kwaliteit en de meest toegepast in Nederland. Wij hebben gekozen voor EV 

 Thuis laadpalen zijn ontworpen voor gebruik in woonomgeving

  Enkele specifieke kenmerken

 • compacte behuizing
 • vaak met vaste kabel
 • gericht op het gebruik door vaste gebruiker
 • verkrijgbaar in slimme en "domme uitvoering"
 • vermogen tot 11 kW ( 22kW is meestal niet mogelijk op een normale huis aan sluiting)

Of..,

 Bedrijfs laadpalen zijn ontworpen voor gebruik in een bedrijfsomgeving

 

 • ruimere behuizing, met een duidelijke uitstraling
 • mogelijkheden tot aanpassing specifief voor het bedrijf (logo,kleur)
 • meestal met 1 of 2 sockets
 • gericht op het gebruik door  meerder gebruikers
 • verkrijgbaar in slimme en "domme uitvoering"
 • vermogen tot 22 KW

 

De SolarBank die we in samenwerking met een betrouwbare partner hebben ontwikkeld en naar onze Nederlandse wensen hebben kunnen aanpassen.Ondertussen hebben we Banken in vele varianten voor elke toepassing in praktisch elke omgeving. Ze zijn niet meer weg te denken uit deze tijd en gaan een dienstbare toekomst tegemoet. Iedereen heeft Internet nodig , op praktisch elke plaats zowel binnen als buiten. Wij van Solvana investeren in de toekomst en deze banken zijn daar de eerste stap in. Alle banken zijn ook Custom made leverbaar zodat het beter aansluit bij de boodschap van het bedrijf.

 

Vraag om een persoonlijk advies op maat via tes@solvana.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »