Solar Bench and Furniture

Solvana Outdoor Meubelen

 

Ontwikkeling:

Al vanaf de start met onze Carport en Veranda Solar lijn hadden we de intentie mooie en praktische Solar outdoor meubelen te ontwikkelen of te bouwen samen met een partner. Beide is gelukt en het eerste artikel kunnen we nu tonen. Het is een lange weg geweest en heeft veel onderzoek gekost om uiteindelijk met een product te komen wat er nog niet is, althans niet in deze specificatie. We zijn er trots op dat het in slechts 1 jaar zo goed is gelukt.

Onze motivatie:

Ons uiteindelijke doel is om met onze producten een significante bijdrage te leveren aan de verlaging van de Co2 uitstoot en dus het milieu te beschermen voor nu en de toekomst. Wij zijn van ons zelf een groene onderneming, leren onze medewerkers goed al het afval te scheiden en zijn zuinig met alle energy en water. 

Parijs akkoord en WIFI4EU project van de overheid.

Nederland heeft zich gecommitteerd aan de afspraken van het klimaatakkoord van Parijs, wat betekent dat we voor één van de grootste maatschappelijke, economische en technologische uitdagingen ooit staan: in 2050 moeten we beschikken over een schoon, betrouwbaar en betaalbaar energiesysteem met een CO2 uitstoot van bijna 0.

Solvana levert haar bijdrage door allerlei Solar producten te ontwikkelen en u dus ook de eerste in een de rij van Solar meubelen. Hiermee leveren we een concrete bijdrage aan de energietransitie. Bij de inrichting van openbare ruimten kan door de slimme toepassing van innovatieve technologieën het stroom- en gasverbruik teruggebracht worden, terwijl tegelijkertijd een verbetering van het wooncomfort en gebruiksvriendelijkheid binnen de mogelijkheden ligt.

PROJECT WIFI4EU!

WIFI VOOR ALLE INWONERS EN BEZOEKERS VAN UW GEMEENTE MET EUROPESE SUBSIDIE.

 

WAT IS HET WIFI4EU PROJECT?:

 

De Europese Commissie zet zich in voor gratis wifi in alle Nederlandse gemeenten, voor zowel inwoners als bezoekers, op openbare plaatsen zoals parken, pleinen, overheidsgebouwen, bibliotheken, ziekenhuizen, musea enz. Het project heet WiFi4EU. In de periode van 2017 t/m 2019 verstrekt de Europese Commissie vouchers van € 15.000 voor de installatie van moderne wifi-apparatuur/objecten op drukbezochte openbare locaties. De WiFi4EU-voucher dekt de apparatuur- en installatiekosten van het betreffende object, waarmee wifi-hotspots worden gecreëerd. De gemeente moet dan wel zelf minstens drie jaar lang het internetabonnement en het onderhoud betalen van de apparatuur die nodig is om gratis en snelle wifi-hotspots te kunnen aanbieden. Onze Bank heeft het allemaal in zich en is bijzonder geschikt voor dit project.

 

HOE KUNT U EEN VOUCHER AANVRAGEN?:

Iedere Nederlandse gemeente kan, gedurende het project tussen 2017-2019, maximaal één subsidievoucher ter waarde van € 15.000 aanvragen voor het plaatsen van een Wifiobject. Als uw gemeente eenmaal een voucher toegewezen heeft gekregen, dan komt uw gemeente niet meer in aanmerking voor een voucher in de navolgende tussenperiodes. Mocht een aanvraag zijn afgewezen, dan komt u wel in aanmerking voor een voucher in de nieuwe tussenperiode. Voordat u een aanvraag kunt indienen, moet u uw gemeente eerst inschrijven op de Wifi4EU website, dit kan via deze link: https://www.wifi4eu.eu/#/beneficiary-landing

Ná inschrijving van uw gemeente, kunt u de daadwerkelijke aanvraag indienen. Let op; het indienen van een aanvraag kan vanaf dinsdag 15 mei 2018

 

Vraag om meer info op tes@solvana.nl

 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »