Solar Bench and Furniture

Solvana Outdoor Meubelen

 

Ontwikkeling:

Al vanaf de start met onze Carport en Veranda Solar lijn hadden we de intentie mooie en praktische Solar outdoor meubelen te ontwikkelen of te bouwen samen met een partner. Beide is gelukt en het eerste artikel kunnen we nu tonen. Het is een lange weg geweest en heeft veel onderzoek gekost om uiteindelijk met een product te komen wat er nog niet is, althans niet in deze specificatie. We zijn er trots op dat het in slechts 1 jaar zo goed is gelukt.

Onze motivatie:

Ons uiteindelijke doel is om met onze producten een significante bijdrage te leveren aan de verlaging van de Co2 uitstoot en dus het milieu te beschermen voor nu en de toekomst. Wij zijn van ons zelf een groene onderneming, leren onze medewerkers goed al het afval te scheiden en zijn zuinig met alle energy en water. 

Parijs akkoord .

Nederland heeft zich gecommitteerd aan de afspraken van het klimaatakkoord van Parijs, wat betekent dat we voor één van de grootste maatschappelijke, economische en technologische uitdagingen ooit staan: in 2050 moeten we beschikken over een schoon, betrouwbaar en betaalbaar energiesysteem met een CO2 uitstoot van bijna 0.

Solvana levert haar bijdrage door allerlei Solar producten te ontwikkelen en u dus ook de eerste in een de rij van Solar meubelen. Hiermee leveren we een concrete bijdrage aan de energietransitie. Bij de inrichting van openbare ruimten kan door de slimme toepassing van innovatieve technologieën het stroom- en gasverbruik teruggebracht worden, terwijl tegelijkertijd een verbetering van het wooncomfort en gebruiksvriendelijkheid binnen de mogelijkheden ligt.

 

Vraag om meer info op tes@solvana.nl

 

 

Geen producten gevonden...
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »