Solar Carports, uitgebreide mogelijkheden

 
Solar Aluminium Carports
 
Met Solar Carports van Solvana haalt u een stukje kwaliteit in huis. Een absoluut stevige en hoogwaardige constructie met profielen die supersnel met elkaar verbonden kunnen worden. Zonder machinale bewerkingen! Bovendien is iedere Solar Carport voorzien van geïntegreerde doorzichtige, zeer dunne zonnepanelen die vuil werend zijn en zelfs gecombineerd kunnen worden met oplaadpunten voor elektrische auto’s of LED verlichting.

 Boren is niet nodig

Solar Carports zijn samengesteld uit de allerbeste aluminium profielen van Rose+Krieger. Profielen die zich kenmerken door een zeer handige verbindingstechniek en waarbij niet geboord hoeft te worden. De unieke constructieprofielen van de Solar Carports maken machines en bijbehorende gereedschappen overbodig en kunnen op elke gewenste lengte afgezaagd en verbonden worden. De grenzeloze creativiteit, maximale flexibiliteit en bewezen betrouwbaarheid van de constructie bieden een breed scala aan mogelijkheden voor iedere zonnecarport of parking.

Daarom kiest u voor Solar Carports van Solvana !

  • Gemakkelijk te combineren, monteren en aan te passen (maatwerk is altijd mogelijk)
  • Maximale flexibiliteit, zonder de noodzaak voor bewerking van de aluminium profielen 
  • Betrouwbare verbindingstechniek die zich heeft bewezen op lange termijn stabiliteit
  • Kosteneffectief door lage assemblagekosten, de montagepositie kan naderhand gewijzigd worden
  • Ruime keuze uit aluminium profielen (100+) met afmetingen van 20 mm. tot en met 320 mm.
  • Beschikbaar als handelslengte (6 m.) of op maat gesneden, klaar voor montage
  • Verschillende profielen kunnen met elkaar gecombineerd worden
  • Uitwisselbaar met andere productcategorieën

Extra informatie

Aluminium Veranda’s van Solvana worden geleverd met een compleet transparant Zonnedak systeem van onze Solar Modules en hierna volgende keuzes:

M 40 - 2 module   1670 x 990 x 5 mm  180 WP/ paneel  40 % transparant  Te belasten tot 400 kg/m2

M 50 - 2 module   1670 x 990 x 5 mm  220 WP/ paneel  12 % transparant  Te belasten tot 400 kg/m2

M 50                       1980 x 990 x 5 mm  220 WP/ paneel  40 % transparant  Te belasten tot 400 kg/m2

M72                        1980 x 990 x 5 mm  320 WP/ paneel  12 % transparant  Te belasten tot 400 kg/m2

 

Belangrijk:

Doordat onze panelen 1680 mm en 1980 mm lang zijn, kunnen wij de mechanische koppeling van de panelen, Carports leveren met een diepte vanaf 335 cm tot maximaal 600 cm . De breedte kan uit een stuk zonder tussen steunen tot 700 cm. Hierdoor zijn er geen belemmeringen voor het inrijden en kunnen er wel twee auto`s onder staan.

Veiligheid !

Onze Zonnepanelen toegepast op de Verandas en Carports zijn weliswaar te belasten volgens de EU norm voor sneeuwbelasting en hoger, desondanks adviseren wij niet over de gemonteerde Veranda of Carport te lopen zonder een loopplank of paneel die de plaatselijke druk verdeeld. Let altijd er op dat u het juiste en goedgekeurde klim materiaal gebruikt, en plaats uw eigen veiligheid voorop. O'daddy BV niet aansprakelijk voor enige schade aan het dak of eventueel lichamelijk letsel ontstaan door het belopen van de daken. 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »