Solar carport met zonnepanelen

Een solar carport met zonnepanelen als dak is een fraaie en duurzame oplossing. Mogelijk wenst u geen solar panelen op uw dak of heeft u geen ruimte elders voor dak solar panelen. Een carport met zonnepanelen levert dubbel voordeel op. Naast gratis energie heeft u een fraaie overkapping voor uw auto’s of motoren. Onze solar carports munten uit in het hoge rendement, het robuuste , Duitse  design en het gebruik van hoogwaardige materialen. De solar carport beschermt uw auto tegen zon, regen en andere weersomstandigheden. De opgewekte stroom kan worden teruggeleverd aan uw elektriciteitsnet, of onder bepaalde voorwaarden naar een oplaadpunt voor een hybride of elektrische auto.Tevens zal een solar carport bijdragen aan een hogere waarde van uw pand of woning.

 

 

Solar carport met zonnepanelen voor uw huis.., 

Solvana levert voor woningen standaard en op maat gemaakte solar caports in verschillende afmetingen. Groot voordeel van de standaard solar carports is dat deze makkelijk te plaatsen zijn en in aanschaf relatief goedkoop. 

Afhankelijk van de wensen en het budget kan de solar carport geleverd worden met LED verlichting en een oplaadpunt voor auto’s. Daarnaast kan de solar carport geleverd worden in iedere RAL kleur. Heeft u liever een unieke carport? Afhankelijk van uw wensen en budget ontwerpen en bouwen we solar carports afgestemd op uw situatie en wensen. Van eenvoudige uitvoeringen tot exclusieve modellen, voor één of meerdere auto’s met meerdere opties, LED verlichting en zijwanden. Vrijstaand of aan de gevel gemonteerd? Voor elke situatie kunnen we een solar carport ontwerpen.

 

Solar carport met zonnepanelen voor bedrijven

Door onze jarenlange ervaring op het gebied van ontwerp, constructie en design kunnen we voor bedrijven diverse soorten carports leveren. Naast de custom made solar carport voor bedrijven kunnen we ook onze standaard modules koppelen tot een langere rij voor meerdere plaatsen.Onze duurzame solar carports beschikken over een geïntegreerd systeem voor de zonnepanelen, de bijbehorende kabels en de hemelwaterafvoer. Zo ontstaat een naadloze overgang van het frame naar de panelen. Voor parkeerterreinen bij bedrijven of winkelcentra maken we compleet overdekte parkeerplaatsen tot max 12 parkeerplekken, die ook weer te koppelen zijn.zonnepanelen. Dit betekent comfort voor uw medewerkers en klanten en voordelige energie voor uw bedrijf of winkel.


Veiligheid !

Onze Zonnepanelen toegepast op de Veranda's en Carports zijn weliswaar te belasten volgens de EU norm voor sneeuwbelasting en hoger, desondanks adviseren wij niet over de gemonteerde Veranda of Carport te lopen zonder een loopplank of paneel die de plaatselijke druk verdeeld. Let altijd er op dat u het juiste en goedgekeurde klim materiaal gebruikt, en plaats uw eigen veiligheid voorop. O`daddy BV niet aansprakelijk voor enige schade aan het dak of eventueel lichamelijk letsel ontstaan door het belopen van de daken.

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »