Smart Solar Bench type Steora

Levertijd: 0

De solar bank van Solvana , type "Steora "geeft nieuwe energie

Levertijd ca. 2 weken .., Prijs op aanvraag en is afhankelijk van aantal.

Een bank die er schitterend uitziet én energie opwekt? Jazeker, bij Solvana Solar is het ons gelukt. Wij bieden u een Stalen buitenbank waar u lekker op kunt zitten en die is voorzien van Solvana panelen. In combinatie met de juiste aansluitingen kunt u met de solar bank ook zonder problemen een usb-apparaat opladen of telefoons een energy boost geven (draadloos). Bovendien biedt de solar bank voortdurend internet toegang, dankzij de snelle ingebouwde 4G mobiele router.

In principe is de ontwikkeling geweest voor openbare ruimtes en gebieden zoals Parken - Beursgebouwen - Theaters - Stadscentra -  Voetbalstadions - Spoorwegen en stations - Musea en nog veel meer. 

Specificaties : 

* Photovoltaic Modules van 110 Watt

* Battery pack AGM/ 72 Ah

* USB Charging op 2 poorten van 5 Watt ( 1 Amp ) 

* Draadloos laden 10 Watt/ efficient tot wel 70 % ( nog niet voor alle telefoons ) 

* Internet technologie 4G LTE - Snelheid  tot 150 MB - Range 4 tot wel 20 Mtr - 

* Sensoren: - Temperatuur van -45 graden tot + 60 Graden

                   - Vochtigheid

                   - Opladen zowel wireless als USB

                   - Energie productie en consumptie

                   - Internet connecties aantal, data traffic, 

                   - Battery status

                   - Regensensor ( sluit de bank bij heftige slagregen

                   - System sensor welke alle aangesloten apparaten analyseert

* Cooling Systeem met 4 ventilatoren die ruim 370 m3 lucht verplaatsen als de bank om op te zitten ,  te warm wordt en beginnen te werken bij een temperatuur van 35 Graden

Kleuren in Signaal wit - Pastel Groen - Grijsbeige en Lichtgrijs

Ook tegen een geringe meerprijs leverbaar in Hybride, de bank kan dan op het lichtnet worden aangesloten om gegarandeerd altijd gebruiksklaar te zijn , los van licht en weersomstandigheden

Hoe groot is de bank en hoeveel weegt de bank?


* Hoogte - 51,2 cm  - Breedte - 45 cm  - Lengte - 178 cm
* Gewicht - 88 kg


De bankafmetingen komen overeen met die van standaard straatbankjes, waardoor er vier mensen gemakkelijk op kunnen zitten. De hoogte van de bank is ontworpen om het comfort te verbeteren, de behoefte aan een rugsteun te verminderen en dus een betere zonnelading mogelijk te maken.
 

Veilig te gebruiken

De solar bank van Solvana wordt ook wel smart bench genoemd en is ontwikkeld voor het gebruik in openbare ruimtes. De bank zit goed en is voorzien van stijlvolle verlichting rondom. Door het uniek ontwerp is er sprake van een groot solar vlak en kan hij optimaal gebruikt worden. De talrijke sensoren in en om de bank zorgen ervoor dat de bank nooit te heet is om op te zitten en dat vochtigheid geen kans krijgt. Bij te harde regen sluit de smart bench zichzelf, het Cooling Systeem zorgt ervoor dat de zonnepanelen niet te warm worden.

Stevige kwaliteit, duurzame solar bank

Door het gebruik van hoogwaardige materialen is de solar bank vandalismebestendig en doorstaat hij het Nederlandse weer met gemak. De bank is eenvoudig te installeren en wordt vastgeschroefd en vergrendeld opgeleverd. Voor meer informatie kunt u te allen tijde contact opnemen met tes@solvana.nl 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »