De Solar Showroom en referentie objecten

 

Showroom

Onze Showroom geeft een beperkt beeld van de mogelijkheden van de Solar verandas en carports zoals wij die leveren. Wij zijn geen traditionele Veranda leverancier die alle mogelijkheden en kleuren voor deze basis producten toont. Alles wat we leveren is maatwerk en wordt per project afgestemd. Of we nu een single Carport of Veranda moeten leveren, of een volledig overdekte Parking voor de Horeca, Hotels of openbare ruimten, wij maken het perfect op maat naar iedere wens en denken mee over oplossingen. 

Het gaat ons erom in de showroom, onze potentiële kopers te kunnen ontvangen in een goede ambiance en gelijk een goed beeld kunnen geven van onze mogelijkheden. Iedereen die interesse heeft in een van onze producten, is van harte welkom op afspraak in de showroom. Het maken van een afspraak is belangrijk omdat we dan de juiste adviseur aan u kunnen koppelen, of het nu gaat om openbare verlichting, het maken van een lichtplan voor een tuin of voor overkappingen met onze transparante Solar panelen. 

In principe hebben we voor deze soort afspraken de Dinsdagen en Woensdagen vrij gemaakt, maar zo flexibel als we zijn kunnen we in uitzonderingen ook een andere dag plannen. Vanzelfsprekend kunt u ook vragen om een bezoek van een van onze buitendienst medewerkers. 

U kunt bellen voor een bezoek op 013-3034103 en vragen naar de sales van Solar daken en/of Solar Verlichting. U wordt dan direct gekoppeld aan een specialist. 

     

Referentie

Carport posities vanaf 700 x 500 cm met meer dan 5000 kWh opbrengst.

carport referentie

 

 

Referentie

carport referentie Solvana

 

 

 

 

 

 

 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »