Hoe werkt Sunny-Lease !

Solar leasen

Bij Solvana en Sunny-lease, kun je een leasecontract afsluiten voor al je Solar Oplossingen met 10 jaar " No Worry " Garantie tegen lage maandlasten.

Hoe werkt het? 

Kies de solar oplossing die je wenst, Vul in je gegevens en controleer je wensen, en verstuur die informatie naar ons,

Wij berekenen op basis van de ontvangen gegevens uw Solar oplossing en sturen u binnen 2 dagen het voorstel en de Sunny-Lease maandprijs,

Gaat u akkoord, dan meldt u ons dat en wij komen eerst alles inmeten om er zeker van te zijn dat we niets vergeten hebben. Indien nodig stellen we het bedrag bij en zetten de Sunny-lease aanvraag door naar acceptatie. Binnen 24 uur ontvangt u een bericht van goedkeuring of afkeuring.

Als de Sunny-lease aanvraag is goedgekeurd, ontvang je binnen enkele werkdagen een contract per mail. Deze dien je, ondertekend en voorzien van een kopie van je legitimatiebewijs en bankpas, per post terug te sturen naar Solvana,

Zodra het contract is ontvangen en verwerkt, ontvang je een mail met al je gegevens en bestelling en gaan we de finale bestelling plaatsen en montage plannen. De gekozen Solar oplossing wordt bij je thuis afgeleverd en/of gemonteerd op een dag die we vooraf met u afspreken. De eerste betaling begint direct bij de aflevering en u bent direct eigenaar van de gekozen goederen. U dient die vanaf dan ook te melden bij uw opstal verzekeraar.

 

* In het geval je Sunny-lease aanvraag wordt afgekeurd, wordt je bestelling automatisch geannuleerd en is het helaas niet mogelijk om een andere Solar oplossing bij ons te leasen. Natuurlijk is het ook mogelijk om bij ons een Solar Constructie te kopen. Neem vrijblijvend contact op met onze medewerkers.

 

DAAROM Sunny-Lease

  • Direct eigenaar bij aflevering van de Solar constructie
  • Afbetalen in 60, 72 of 120 maanden
  • Binnen 2 uur uitslag over de aanvraag
  • Garantie op al onze Solar Producten
  • Onderhoud aan huis door heel Nederland op onderhoud contract
  • Gelijk geld verdienen met de stroom opbrengst,
  • Gelijk nauwelijks stijgende maandlasten, soms zelfs gelijk

 

Solar leasen bij Sunny-Lease

Wij hebben een ruim assortiment aan Solar oplossingen zoals Carports, Verandas, Losse daken enz, zodat je zelf kunt bepalen welke oplossing het beste bij uw situatie past. Je kiest zelf of je in 60, 72 of 120 maanden wilt afbetalen en bent direct eigenaar van de gekozen oplossing. Gedurende de looptijd van je Sunny-lease betaal je een vast bedrag per maand. Natuurlijk is sneller afbetalen ook mogelijk, want je kunt te allen tijde boetevrij aflossen.

 

 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »