Vlakke integratie van zonnemodule op al onze lampen,

 

Het is een van de meest voorkomende en eenvoudige oplossingen voor de straat en park verlichting op solar-energie. Het zonnepaneel wordt geïntegreerd in het armatuur om zo compact mogelijk het meeste uit de zon te halen en energie te genereren voor de verlichting. 

Het is verreweg de meest economische, maar eenvoudigste, ontwerpwijze om uw verlichting op zonne-energie te maken, waarbij in de meeste gevallen de duurste en beste  zonnepanelen worden gebruikt voor een dergelijke integratie. Dus hoogstwaarschijnlijk zult u niemand verrassen, omdat deze oplossing al veel wordt toegepast, zo ook bij Solvana. 

Solvana heeft gekozen voor een naadloze vlakke paneelintegratie

Naadloze en vlakke integratie is een interessante oplossing om de prijzen betaalbaar te houden. Deze oplossing is aantrekkelijk vanwege het naadloze ontwerp en de eenvoudige installatie. De optie is echter niet 100% geschikt om als standalone product te werken vanwege het kleine oppervlak voor moduleplaatsing. Daarom heeft Solvana de samenwerking opgezocht met Remoticom in Tilburg , die beschikken over de kennis om van deze basis oplossing, de autonomie van het vermogen te bereiken, door de ontwikkeling in onze verlichting van de meest effectieve besturing voor de LED- en slimme verlichtingssystemen,eventueel programma's voor het dimmen, de timing van  bewegingsopnemers. Deze oplossingen kunnen mits goed uitgekiend, de batterij sparen en dus langer verlichten, ook bij minder daglicht zoals in de winter.

 

Zonne-integratieopties: Hoe de juiste batterij kiezen?

 

Het kiezen van de juiste plaatsing voor oplaadbare batterijen kan zelfs belangrijker zijn dan het bepalen van de locatie voor de zonnemodule. Het is een van de duurste en verreweg het belangrijkste element om het zon verlichting systeem naar behoren te laten werken.

We hebben bij ons onderzoek en uiteindelijke toepassing rekening gehouden met onze Europese weersomstandigheden. Ongunstige omgevingen kunnen de levensduur van de batterij onomkeerbaar beïnvloeden, dus moet men er zich over het algemeen van bewust zijn om het niet te plaatsen waar de temperatuur + 50 Celsius en meer is. Aan de andere kant kunnen lagere temperaturen de capaciteit van de oplaadbare batterij ook beïnvloeden. Het wordt niet aanbevolen om batterijen te gebruiken waar de temperatuur -25 Celsius of lager is.

We hebben dus een batterij gekozen , die ruimschoots binnen dit spectrum valt en duurzaamheid ook garandeert. Onze Solar verlichting is dus doordacht - slim en weloverwogen en gecalculeerd ontworpen voor onze EU klanten. 

 

Voorbeeld Licht schakeling.

 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »