All-in Solar Park verlichting

 

 

Het is een van de meest voorkomende en eenvoudige oplossingen voor de straat en park verlichting op solar-energie. Het zonnepaneel wordt geïntegreerd in het armatuur om zo compact mogelijk het meeste uit de zon te halen en energie te genereren voor de verlichting. 

Het is verreweg de meest economische, maar eenvoudigste, ontwerpwijze om uw verlichting op zonne-energie te maken, waarbij in de meeste gevallen de duurste en beste  zonnepanelen worden gebruikt voor een dergelijke integratie.  

Solvana heeft gekozen voor een naadloze vlakke Solarpaneel-integratie

Naadloze en vlakke integratie is een interessante oplossing om de prijzen betaalbaar te houden. Deze oplossing is aantrekkelijk vanwege het naadloze ontwerp en de eenvoudige installatie. Mede hierom heeft Solvana de samenwerking opgezocht met een led en electronica specialist , die beschikken over de kennis om van deze basis oplossing een autonomie van het vermogen te bereiken, door de ontwikkeling in onze verlichting van de meest effectieve besturing voor de LED- en het slimme verlichtingssysteem wat in veel gevallen ( niet onvoorwaardelijk ) ook in de Winter met minder licht betrouwbaar kan zijn.

 

We hebben bij ons onderzoek en uiteindelijke toepassing rekening gehouden met onze Europese weersomstandigheden. Ongunstige omgevingen kunnen de levensduur van de batterij onomkeerbaar beïnvloeden, dus moet men er zich over het algemeen van bewust zijn om het niet te plaatsen waar de temperatuur + 50 Celsius en meer is. Aan de andere kant kunnen lagere temperaturen de capaciteit van de oplaadbare batterij ook beïnvloeden. Het wordt niet aanbevolen om batterijen te gebruiken waar de temperatuur -25 Celsius of lager is.

We hebben dus een batterij gekozen , die ruimschoots binnen dit spectrum valt en duurzaamheid ook garandeert. Onze Solar verlichting is dus doordacht - slim en weloverwogen en gecalculeerd ontworpen voor onze EU klanten. 

 

Voorbeeld van onze licht schakeling 

 

Maak een keuze en vraag om advies en/of een vrijblijvende offerte op tes@solvana.nl

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »