project mogelijkheden

Alle oplossingen in combinatie met onze Glas-Glas , Solar Panelen.

 

Onze Glas-Glas solar panelen zijn zeer duurzaam en bestand tegen allerlei weersinvloeden – ze zijn nagenoeg onbreekbaar. Na duizenden uren wat overeen komt overeen met ruim dertig jaar – aan vocht- en warmtetesten onder zware omstandigheden, verloren de toegepast mono kristallijne solar cellen  minder dan één procent van hun vermogen.  

De vermogensgarantie geeft het vermogen van het zonnepaneel in de tijd weer en laat zien hoeveel dit vermogen per jaar maximaal mag afnemen. Bij veel zonnepanelen neemt de opbrengst na verloop van tijd – en zeker na tien jaar – significant af. Bij Solvana  blijft het rendement ook na meer dan tien jaar nog hoog. Waar de meeste fabrikanten alleen productgarantie bieden, kan Solvana ook het vermogen van maar liefst 320 WP van de panelen  ( 198 x 992 cm ) voor  dertig jaar lang garanderen. 

Steeds meer bedrijven en ondernemers kiezen voor het type glas-glas zonnepanelen, deze zijn dus nu ook beschikbaar is met een vermogen van 320 WP. De panelen worden gemaakt in Zwitserland . Ze leveren gegarandeerd een 20 procent hogere opbrengst en de levensduur neemt met 30 procent toe ten opzichte van gangbare panelen van kunststof. Consumenten kunnen daardoor exact uitrekenen welk rendement ze met de panelen behalen. 

Huiseigenaren en commerciële partijen kunnen nu nog efficiënter hun eigen zonne-energie opwekken”, zegt Rene van der pol, CEO van O'daddy BV, het moederbedrijf van Solvana. De gebruiker profiteert alleen van het vermogen van het zonnesysteem als het complete systeem betrouwbaar en efficiënt werkt, en dus op de lange termijn kosten bespaart. Daarom adviseren wij Solvana en haar gespecialiseerde installateurs

De onderbouw constructies zijn van Aluminium gecombineerd met staal of Duurzaam hout. Zowat alle wensen kunnen wij "op maat "voor de klant uitvoeren. Vraag ook voor uw wensen aan ons wat we kunnen betekenen. 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »