Solvana Solar carport

€0,00
* Stukprijs: €7.859,00 / Stuk
Levertijd: 0

Solvana Solar in Tilburg is onafhankelijk adviseur en specialist in serres en veranda's. Wij leveren een breed assortiment veranda's, serres, en terrasoverkappingen in iedere gewenste materiaalsoort en uitvoering.

Onze Solar Carports zijn in tegenstelling tot sommige andere leveranciers leverbaar in meerdere comfortabele dieptes van 335 cm en 397 cm. Daarnaast kan Solvana Solar de volledige bouw begeleiden en uitvoeren. 

 Wij hebben voor u componenten van hoge kwaliteit en uitstekende duurzaamheid kunnen combineren zonder de prijs uit het oog te verliezen. Een gelamineerde lariks onderbouw met zeer hoge vormvastheid hebben wij voorzien van aluminium onderhoudsvrije dak montageprofielen.

 

Voordelen Lariks:

  • Lariks is zeer geschikt als constructiehout en daarmee bijzonder geschikt gebleken als hout voor terrasoverkappingen , verandas en Carports
  • Lariks is op Taxus na het beste en meest duurzame naaldhout van Europa met een relatief hoog soortelijk gewicht en hoog olie/hars gehalte.
  • Lariks is een van de zwaarste naaldhout soorten, vandaar dat ook de dragende delen bij ons van hetzelfde materiaal zijn.

De delen gelamineerd wat betekent dat ze in meerdere lagen op elkaar zijn gelijmd. Dit voorkomt vervormingen op termijn zoals kromtrekken door vocht en temperatuurverschillen. Met gelamineerde Lariks bent u verzekerd van een duurzame en vormvaste veranda!Ook hebben wij een geldig advies voor de verf indien u de Veranda in kleur wenst. Deze verf is gegarandeerd onderhoudsvrij voor tenminste 10 jaar, vertoont geen scheuren en blazen en dekt geweldig. Heeft u vragen hierover, mail of chat met onze Salesdesk.

 

Verrassende voordelen

Haal het comfort van binnen naar buiten! Een terrasoverkapping is een verlenging van uw woonomgeving en biedt tevens beschutting. Met een overkapping kunt u extra lang en zorgeloos genieten van het buitenleven, van de eerste zon in het voorjaar tot in het najaar en levert u ook nog geld op.

Maatwerk

Er zijn diverse mogelijkheden in afmetingen, Solvana Solar kan u hierover adviseren. De Houten Terrasoverkappingen van Solvana Solar zijn duurzaam en van FSC hout gemaakt in Nederland. U krijgt ook op de geleverde constructie een KOMO garantie van vijf jaar. Onze Terrasoverkappingen zijn uit te breiden met luxe opties zoals sfeervolle verlichting.  

We kunnen de Lariks Carports leveren in een paar dieptematen vanaf 350 cm, tot wel 600 cm en breedtes vanaf ca. 4 Mtr tot wel 10 Mtr of meer. We leveren ook carports in Gelamineerde Douglas uitvoering en zowat elke maat.

Constructies leverbaar in een breedte vanaf ca. 300 cm tot meer dan 1000 cm, en voor Lariks tot max 600 cm diep. 

Toegepaste transparante panelen zijn 10% tot 40 % licht doorlaatbaar , opbrengst van 180 WP tot 320 WP per paneel

  • Paneel is: 3 x 3.5 mm. veiligheid glas / EVA folie / totaal 7.1mm dik en het sterkste glaspaneel ever! kan 350 kg/m2 last verdragen en bied een maximale veiligheid tegen hagel of glasbreuk.
  • Transparant van 12 % kan ook voor meer opbrengst
  • Gewicht van 1 paneel ca. 22 kilo
  • Maatvoering enkel paneel 1670  x 99 mm of 1980 x 99 mm 
  • Cellen: 6 inch mono of poly kristalline
  • Garantie ( zie voorwaarden op deze site ) 30 jaar vermogensgarantie

* BTW terug eenmalig via de Fiscus , ook over de Montage

* Levertijden Ca. ( 6 weken na bestelling gemonteerd en aangesloten ) 

 Afhankelijk van de veranda en aantal panelen, wordt de omvormer aangepast.

Meerprijzen: 

* Extra staander inclusief twee schoren        

* Betonpoer met Alu stelvoet , ondergronds  

* Betonpoer met verstelbare plaat, gedeeltelijk boven de grond 

* Verlichting

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »