Solvana Solar Veranda Amsterdam

€0,00
* Stukprijs: €0,00 / Stuk
Levertijd: 0

Solvana Solar in Tilburg is onafhankelijk adviseur en specialist in serres en veranda's. Het bedrijf levert een breed assortiment veranda's, serres, en terrasoverkappingen in iedere gewenste materiaalsoort en uitvoering. Onze Solar Verandas zijn in tegenstelling tot sommige andere leveranciers leverbaar in twee comfortabele dieptes van 335 cm en 397 cm. Daarnaast kan Solvana Solar de volledige bouw begeleiden en uitvoeren. 

 

Ruime collectie

Solvana biedt zes verschillende terrasoverkappingen: de Tallin, Amsterdam en Madrid zijn 335 cm diep en prijs gunstig, de Brussel , Parijs en München zijn 397 cm diep en  uitermate geschikt voor alle uitbreidingsopties zoals voor horecagelegenheden.

Montage:

In de prijs zit geen montage en aansluit materialen. In basis staat elke veranda op Standaard beton poeren en worden door onze montage ploegen ingegraven. het aansluiten alsmede het aanpassen in de meterkast doet onze montageploeg volgens de hiervoor geldende voorwaarden. In het montagebedrag zit dus: levering Solar bekabeling, Omvormer en uurloon. Het maken van een aparte groep of het graven of leggen van een kabel naar de meterkast, wordt in een separate prijsopgave gedaan omdat dit bij iedere Veranda anders kan zijn.

Maatwerk

Er zijn diverse mogelijkheden in afmetingen, O`daddy Solar kan u hierover adviseren. Terrasoverkappingen van Solvana worden niet als doe-het-zelf pakket aangeboden, maar op maat gemaakt. U ontvangt tevens vijf jaar fabrieksgarantie op uw terrasoverkapping! Onze Terrasoverkappingen zijn uit te breiden met luxe opties zoals sfeervolle verlichting in uw terrasoverkapping, eventueel extra zonwering of glaswanden waardoor een serre wordt gecreëerd. 

Amsterdam.

* 5070 mm breed x 3334 mm diep

* Heeft 10 Solar panelen M40/2 van 180 Wp /stuk Totaal 1700 kWh / jaar

 • Prijs op basis van 40% transparante panelen
 • Paneel is: 5 mm. veiligheid glas / EVA folie / totaal 5 mm dik en het sterkste glaspaneel ever! kan 350 kg/m2 last verdragen en bied een maximale veiligheid tegen hagel of glasbreuk.
 • Transparant van 12 % ook leverbaar voor meer opbrengst
 • Gewicht van 1 paneel ca. 18 kilo
 • Maatvoering enkel paneel 1688 x 998 mm en 180 Wp per module, dat is 360 Wp in de diepte van de veranda.
 • Cellen: 6 inch mono kristalline
 • Garantie ( zie voorwaarden op deze site ) 30 jaar vermogensgarantie
 • Sneeuwbelasting volgens Europese regelgeving van 2010 0,7 kN/m2 = 70 kg/m2 

* Aluminium constructie in diverse kleuren zoals: 

 • Ral 7016 Antraciet grijs structuur 
 • Ral 9001 Crème wit structuur
 • Ral 9010 Zuiver wit structuur 

* BTW terug eenmalig via de Fiscus , ook van de Montage

 

 Wist u dat wij ook voor een goedkope financiering kunnen zorgen. Deze Veranda kost bijvoorbeeld slechts € 71,- per maand! terwijl u van het energie bedrijf ook nog wat terug te vorderen heeft voor retour levering Energie. 

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »