Solar Carport en Agri Roofs

Levertijd: 0

Solar Constructie op maat! 

Elk project is uniek en vraagt maatwerk om optimaal resultaat te bereiken. Met de juiste vertaling van uw energie gedrag, of de wens "Energie neutraal " te werken, kunnen wij de beste kwaliteit constructies leveren binnen deze branche van Geanodiseerde Extrusie profielen of in Poeder coat. Tevens denken we op korte termijn mee over eventuele subsidies. 

 

Energie Monitoring

Energie is voor iedere organisatie een aanzienlijke kostenpost. Voor het verlagen van deze kosten is het terugdringen van uw energiegebruik essentieel. Grote besparingen zijn zelfs vaak op een eenvoudige wijze te realiseren. Wij helpen u op structurele wijze besparen op uw energiegebruik, door bijvoorbeeld Hybride Solar verlichting voor buiten te combineren met Solar panelen op de Parkeer constructies. Daarnaast beschikken wij over energiemonitoring producten met Wifi Modules die u als klant inzage geven 24/7 in uw elektra verbruik en de teruglevering aan uw energie leverancier.

 

Verlichting.

De ontwikkelingen van duurzaamheid en energiebesparing op het gebied van verlichting volgen we elke dag en kijken goed naar vernieuwing. Continue overleggen we met partners - van top leveranciers en installateurs tot adviseurs en eindgebruikers - geeft ons de mogelijkheid om goede en echte duurzame, energiebesparende lichtoplossingen te bieden samen met een partner op dit gebied die o.a de verlichting heeft gemaakt op Schiphol buiten bij de platvormen, Amsterdam Arena Enz. Dit vraagt echter wel om een eigen benadering en invulling. 

 

Zonnepanelen

Er liggen veel kansen door de aantrekkelijke subsidies zoals SDE+ voor zonnepanelen. Meestal ligt de investering lager dan de inkomsten van subsidie en de besparing op energie. Risico op uitval, vervanging door slijtage en mismatching van zonnepanelen en/of strings zijn zeer belangrijk bij aanschaf om verrassingen te voorkomen. Bespaar dus niet op de aanschaf, dat breekt later altijd op.

Daarom spreken wij liever over praktische oplossingen: de perfecte mix tussen de beste technologie en kwalitatief hoogwaardige producten. Rekening houdend met beschikbare budgetten en beperkte aanpassingen aan de huidige situatie komen we tot milieu-verantwoordelijke lichtoplossingen.

 

Onze constructies                      

  • Industriële look van stoere materialen in Europa gemaakt,
  • Kan worden geleverd met  M 40, 40% lichtdoorlatende Modules, Idem in M50 of grotere panelen die 12 % licht doorlaatbaar zijn. Productie Europa
  • Constructie van geanodiseerd aluminium
  • Doorloop hoogte "op maat "
  • Maatvoering per ontwerp tot zeer grote en lange afmetingen
  • Garantie: 12 jaar met vervuiling afschrijving
  • Tegen meerprijs ook leverbaar in elke Ralkleur

 

Technische details van een van onze Solar Modules,


• Lichtgewicht: slechts 2 stuks 2 mm dunne platen van glas, 12 kg / qm met daartussen de Solarfolie
• Hoge betrouwbaarheid door gehard glas ook aan achterzijde in plaats van een plastic onderlaag
• Extreme duurzaamheid door middel van Hi-tec temperen en laminering proces wat te vergelijken is met voorruiten van auto's
• Hoogste windbelasting > 2400 Pa en snowload ca. 350 kg/m2
• Optimale prestaties ook bij zeer hoge temperaturen
• Uitgebreide garantie van 30 jaar ( zie garantievoorwaarden op deze site ) 

 

 

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »