Solar tuinverlichting - snoerloos het mooiste licht | O'Daddy Solar


Op zoek naar mooie tuinverlichting, maar u ziet op tegen het draden trekken? Dan biedt Solar Tuinverlichting van O’Daddy uitkomst. Deze stijlvolle tuinverlichting op zonne-energie is draadloos en kan eenvoudig in iedere tuin geplaatst worden. De hoge kwaliteit komt mede tot uiting in het feit dat tuinman Rob Verlinde van Rob's Grote Tuinverbouwing als meer dan 3 jaar onze tuinverlichting van harte aanbevelen.

 

Warm sfeerlicht

Solar Tuinverlichting brengt extra sfeer in uw tuin of patio. De duurzame tuinverlichting kent een schitterend licht en is verkrijgbaar in vele uitvoeringen. Van wandlamp tot staand model en van grondspots tot woonerf verlichting. Ieder model kent een fraai design in zowel moderne, als klassieke stijl. De vele eigentijdse kenmerken, zoals LED sfeerverlichting, bewegingssensoren en dimstand, maken O’Daddy tuinlampen van bijzondere toegevoegde waarde.

Kenmerkend voor de duurzame Solar Tuinverlichting is een groot oppervlak solar paneel voor maximale lading. U zult vele uren plezier hebben van uw eigen O’Daddy tuinlamp!  

 
Pagina 1 van 2
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »