Stijlvolle Odaddy en Solvana

 

Stijlvolle Solvana en Odaddy verlichting

 

Perfect licht en toch milieuvriendelijk bezig zijn? Het kan met de Solvana verlichting. Door gebruik te maken van wat de natuur ons geeft, wekken we heel eenvoudig energie op. Energie die in staat is u de perfecte belichting te bezorgen.

 

Sfeer in de tuin

Solvana verlichting staat vooral bekend als tuinverlichting. Tuinman Rob Verlinde werkt er al jaren mee en raadt het ook van harte aan. Solvana verlichting is draadloos en gemakkelijk overal te plaatsen. De diverse modellen zijn een aanwinst voor iedere tuin. Het feit dat er bij Solvana verlichting geen draden getrokken hoeven worden, draagt zeker bij aan een schitterend aangezicht.

 

Verantwoord verlichten met Solvana verlichting

Grotere instanties gaan steeds meer op zoek naar producten die gebruikmaken van minder belastende energiebronnen. In Solvana verlichting vinden ze die oplossing. Door samen te werken met een technisch bedrijf op gebied van Lichtbesturing is het Solvana gelukt een techniek te ontwikkelen waarbij zonder concessies zonne-energie gebruikt kan worden voor straatverlichting. Het ruime assortiment van Solvana verlichting laat niets te wensen over. 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »