Independent Solar Smartpole

Levertijd: 3
The 4G WIFI intelligent Solar mast van Solvana 
 
De intelligent Solar mast is een hybride eenheid op basis van wind en zonne-energie, die stedelijke en afgelegen locaties voorziet van een permanente, hernieuwbare energieoplossing, vrij van externe elektrische bronnen. Deze technologie kan stroom leveren voor verlichting, beveiligingscamera's, bewaking van de luchtkwaliteit, 4G en WIFI tot wel 1000 meter en tal van andere toepassingen. Door het combineren van efficiënte wind, zonne-energie en batterijen, heeft het de capaciteit om energie te bewaren tot 10 dagen zonder wind of zon. Dit maakt het volledig betrouwbaar en zelfvoorzienend. De unit is onafhankelijk van het net en heeft een breed scala aan toepassingen, zowel in de stad als op afstand.
 
MET CAPACITEIT OM ENERGIE VOOR TOT 10 DAGEN ZONDER WIND OF ZON TE BEWAREN.
 

PROJECT WIFI4EU:

WIFI VOOR ALLE INWONERS EN BEZOEKERS VAN UW GEMEENTE MET EUROPESE SUBSIDIE

 

WAT IS HET WIFI4EU PROJECT?

 

De Europese Commissie zet zich in voor gratis wifi in alle Nederlandse gemeenten, voor zowel inwoners als bezoekers, op openbare plaatsen zoals parken, pleinen, overheidsgebouwen, bibliotheken, ziekenhuizen, musea enz. Het project heet WiFi4EU. In de periode van 2017 t/m 2019 verstrekt de Europese Commissie vouchers van € 15.000 voor de installatie van moderne wifi-apparatuur/objecten op drukbezochte openbare locaties. De WiFi4EU-voucher dekt de apparatuur- en installatiekosten van het betreffende object, waarmee wifi-hotspots worden gecreëerd. De gemeente moet dan wel zelf minstens drie jaar lang het internetabonnement en het onderhoud betalen van de apparatuur die nodig is om gratis en snelle wifi-hotspots te kunnen aanbieden.

 

HOE KAN IK EEN VOUCHER AANVRAGEN?

Iedere Nederlandse gemeente kan, gedurende het project tussen 2017-2019, maximaal één subsidievoucher ter waarde van € 15.000 aanvragen voor het plaatsen van een Wifi object. Als uw gemeente eenmaal een voucher toegewezen heeft gekregen, dan komt uw gemeente niet meer in aanmerking voor een voucher in de navolgende tussen periodes. Mocht een aanvraag zijn afgewezen, dan komt u wel in aanmerking voor een voucher in de nieuwe tussenperiode. Voordat u een aanvraag kunt indienen, moet u uw gemeente eerst inschrijven op de Wifi4EU website, dit kan via deze link: https://www.wifi4eu.eu/#/beneficiary-landing

Ná inschrijving van uw gemeente, kunt u de daadwerkelijke aanvraag indienen. Let op; het indienen van een aanvraag kan vanaf dinsdag 15 mei 2018. Het principe van goedkeuring van de aanvraag is ‘wie het eerst komt, wie het eerst maalt’ (gebaseerd op de datum en het tijdstip van de indiening van de aanvraag, NIET van de inschrijving). De voucher is ná ontvangst 18 maanden geldig voor verzilvering. De gemeentelijke samenwerkingsverbanden kunnen meerdere gemeenten inschrijven, maar deze gemeenten moeten wel een afzonderlijke aanvraag indienen. Een voucher aanvragen is eenvoudig. U hoeft dus geen projectinformatie, documentatie of begroting te kunnen overleggen.

 
Wat kun je er zoal mee en wat kan het besparen met onze mast!
 
* Aanzienlijke en onmiddellijke besparingen door sleufgraven en vermijden van bekabeling,
* Off-grid oplossing voor verlichting, camera's,  wifi, sensoren etc.
* Bestand tegen stroomuitval, cyberaanvallen en bied oplossingen in tijden van slechte     weersomstandigheden.
* Unieke verhoogde marketing- en opbrengstkans.
* Opvallende presentatie van uw groene referenties.
* Vermindering van verzekeringspremies door frauduleuze claims te kunnen ontkennen.
* Geïntegreerde batterijopslag voor een autonomie van maximaal 10 nachten.
* Monitoring op afstand en bediening via 4G-netwerk (plus Ethernet-poort).
* Slim energiebeheer.
* Leverbaar in alle RAL kleuren
Sterke 6 kantige constructie, doorstaat elke storm , is steviger dan rond en loopt voor meer dynamische belasting, taps toe tot de windmolen
* Nagenoeg onderhoud vrij
* Esthetisch en aantrekkelijk ontwerp.
* Eenvoudig te installeren - geen zware hijsapparatuur vereist, 
 

 Informeer ook naar uw mogelijkheden via tes@solvana.nl

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »