Solvana Finance

Solvana Finance heeft een samenwerking met DMB. Hierdoor kun je jouw investering in duurzame energie, indien nodig, eenvoudig financieren.

Particulieren konden tot voor kort alleen duurzame energie ‘in huis’ halen als zij direct de investering betaalden. Wij bieden een totaal concept in financiering in de vorm van een persoonlijk-krediet of een tweede hypotheek.

Via Solvana Finance kun je nu een voordelige en groene lening afsluiten waarmee je de investering financiert tegen een zeer gunstig tarief. Voorwaarde voor deze lening is dat er een duurzame investering mee wordt gefinancierd. De groene lening is juist voordelig om deze ‘groen’ is. De rente is laag en staat gedurende de looptijd vast. Deze looptijd is bovendien lang; tot maar liefst 15 jaar. Vraag om meer info bij hier op de website.

Ook is de rente in de meeste gevallen fiscaal aftrekbaar als het in een hypotheek zit opgesloten. Dankzij de groene lening kun je als huiseigenaar dus een groene investering doen, tegen lage maandelijkse kosten. Het rendement van een gefinancierde zonnepaneel-installatie is dus nog steeds lonend. U kunt desgewenst onze finance partij mailen t.a.v Marc de Beer op info@dmbfd.nl

** Download hier uw financierings aanvraag 

  

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »