Solvana Solar Veranda`s

Levertijd: 0

Onze Solar Carports zijn van Gelamineerde Douglas

Carport Douglas  + Solar systeem,

Zelf energie opwekken met zonnepanelen op uw overkapping van Solvana. Beter voor het milieu en bovendien bespaart u op uw energie rekening. Solvana Solar biedt een uniek licht doorlatend solar systeem van glas. De zonnepanelen bestaan uit drie lagen: 2 lagen gehard veiligheidsglas met daartussen de zonnecellen.

Deze unieke samenstelling zorgt ervoor dat uw zonnepanelen een lichttransmissie van 12 % tot wel 40% halen De glazen zonnepanelen zijn extreem sterk en kunnen tot wel 4x het gewicht aan van een regulier paneel. De panelen zijn bestand tegen de meest extreme weersomstandigheden, hebben een lange levensduur en met een opbrengst van 285 Wp per paneel een hoog rendement.De panelen hebben een standaard afmeting van 992x1668 mm. Een overkapping van Solvana bestaat standaard uit 2 gekoppelde panelen. Alle overkappingen worden compleet geleverd. Als onderbouw wordt er een complete constructie geleverd van het duurzame Douglas hout.

Dit hout valt onder duurzaamheidsklasse 3 en wordt geoptimaliseerd voor de hoogst mogelijke levensduur. Zo worden alle balken duplo verlijmd, gedoogd (tot 18%) en gevingerlast. Hierdoor wordt de kans op kromtrekken en scheuren beperkt. Alle balken worden op de juiste maat en in de juiste hoek gezaagd, daarnaast worden de inkepingen alvast voor de opbouw gemaakt. Alle montagematerialen worden meegeleverd. Bij het ontwerp bent u vrij te bepalen waar u de staanders plaatst, houdt hiermee rekening dat de staanders maximaal 4000 mm uit elkaar kunnen en 1000 mm uit de kant kunnen. De maximale lengte van de dwarsbalk uit 1 stuk is 5000 mm. Veranda's vanaf 5158mm daarom geleverd met 6 staanders.

 

Alle solar-overkappingen worden compleet op maat geleverd.Let erop dat de installatie wordt uitgevoerd door een erkend installateur bij een DHZ levering, of uit laten voeren door ons. Indien u besluit het toch zelf te doen, vervalt elke garantie op niet functioneren van Panelen - omvormer en overige elektrische onderdelen.


Salderen naar Energie bedrijf.


De aanschaf van een veranda met zonnepanelen is aantrekkelijk omdat je de BTW op de veranda terug kunt vragen. De belastingdienst ziet jou namelijk als ondernemer, omdat je geld verdient aan het leveren van opgewekte energie aan het energienet.
De energieopbrengst wordt uitgedrukt in Wp, de maximale opbrengst van de panelen. Belangrijk is de stand van de veranda en de hellingshoek. In Nederland en onze panelen rekenen we met een factor 0,89 om de opbrengt in kWh te berekenen. Op dit moment is elke terug geleverde kWh ca.€ 0,21 waard.


Rekenvoorbeeld:


Een veranda van 5158 mm x 3396 mm heeft een opbrengst van ca.2700Wp. Teruggerekend kan deze Carport 2295 kWh opleveren. Vermenigvuldig dit met € 0,21 betekent dat een besparing van € 481,95 per jaar.
Een gemiddeld huishouden van twee personen in Nederland heeft een verbruik van 5000 kWh per jaar. 50 % van jouw energiebehoefte wordt dus opgewekt door jouw Carport*
*Bovenstaande gegevens zijn uitgangspunten opgesteld in 2017.Solvana kan hier geen garanties aan verlenen. De overheid onderzoekt hoe deze regels in de toekomst bepaald worden.

 

Overzicht en specificaties:

 

* Alle zichtbare prijzen voor verandas op de site zijn incl. btw ( BTW is gedeeltelijk terug te vorderen over de Zonnepanelen met aansluitmateriaal, De omvormer en aansluitmateriaal en over het montage bedrag.( Raadpleeg de belastingdienst over de toegepaste regeling. Onze factuur is gespecificeerd voor dit doel en wordt u toegestuurd zodra alles is opgeleverd en betaald.

* De Prijs is voor een blanke Constructie van Gelamineerde Douglas

* De DHZ pakketprijs is Incl. transportkosten en een Solis Omvormer. Afhankelijk van de veranda en aantal panelen, is de omvormer aangepast. 

Wifi problemen met uw omvormer.

 

WiFi problemen met uw omvormer. Helaas worden wij regelmatig gebeld en gemaild dat de WiFi van de omvormer niet (meer) functioneert. Dit euvel doet zich helaas nog al eens voor. De WiFi is een extra “gadget” die bij de omvormer wordt geleverd, echter de fabrikant, maar ook wij geven geen garantie op feilloze werking van de WiFi. De garantie beperkt zich tot het technisch functioneren van de omvormer, dat wil zeggen, het apparaat dient de gelijkstroom van de zonnepanelen om te zetten naar een bruikbare netstroom van 230V.

Er zijn talloze externe factoren die de goede werking van uw WiFi signaal naar de omvormer kan verstoren. Zo is bij ons bekend dat WiFi problemen ontstaan o.a. door:

* Een aantal Ziggo Horizon mediaboxen met ingebouwde WiFi het Access Point niet meer herkennen.
* Afstand tussen router en Access Point is te lang (geworden) b.v. door het verplaatsen router.
* Nieuwe router gekocht, dan moet U deze weer opnieuw configureren voor de omvormer.
* WiFi signaal versterkers verstoren soms noodzakelijk directe communicatie tussen router en omvormer.
* Naderhand aangesloten domotica via WiFi.
* Het plaatsen van een Toon.
* Portal van de leverancier stuurt onjuiste of geen informatie door.
* WiFi antenneversterkers van u of uw buren al dan niet legaal.
* Te veel gebruikers op hetzelfde WiFi kanaal.
* Wachtwoord kwijt van de omvormer.
* Meerdere routers in 1 woning geplaatst.
* WiFi kaartje van uw omvormer kan wat corrosie ontstaan, waardoor het kaartje niet meer werkt.      (Omnik)

Kort gezegd, als u problemen heeft met uw netwerk, dan is verstandig een netwerkspecialist in te schakelen om dit op te lossen. Solvana kan u helaas geen ICT oplossingen aanbieden.

 

Overig:

 

* Levertijden zijn snel ( binnen 5 weken na bestelling)

* De Verandas tot 5158 mm hebben 2 voor staanders, breedtes daarboven hebben 3 staanders, 

   Carports meestal uitsluitend op de hoeken en in het midden aan de achterzijde.

* Bij elke breedte is het Montagebedrag aangegeven. 

 

 Montage specificatie: 

 

- Inclusief de bekabeling vanaf de Veranda tot de omvormer inbegrepen ( max 10 Mtr vanaf veranda zonder graaf- of breekwerk , maar vrij bereikbaar indien wij monteren ) 

- Omvormer aangesloten 

- Inclusief prefab Beton poeren met stelprofiel ( indien wij monteren) 

- Inclusief Gratis bezorging

Niet inbegrepen het maken van een aparte groep en het leggen van een kabel tot de omvormer, hiervoor kunnen we desgewenst een aparte aanbieding maken. Onze montage gebeurt uitsluitend volgens de landelijk geldende voorschriften door gekwalificeerde monteurs.

 

 Prijzen Carports`s gelamineerde Douglas

 

Prijzen voor diepte 3400 mm ( 2 panelen van 1670 mm en 10 % transparantie gekoppeld met Alu. koppelprofiel of wat bredere glas verbinder)

 

Carport Basic 1 Maat 3118 mm x 3396 mm diep - 6 panelen - Vermogen vanaf 1620 WP

Prijs € 5495,- DHZ  -  montage € 1900,-

Carport Basic 2 Maat 4138 mm x 3396 mm diep - 8 panelen - Vermogen vanaf 2160 WP

Prijs € 7095,- DHZ  -  montage € 1900,-

Carport Basic 3 Maat 5158 mm x 3396 mm diep - 10 panelen - Vermogen vanaf 2700 WP

Prijs € 8795,- DHZ  - Montage € 2000,- 

Carport Basic 4 Maat 6178 mm x 3396 mm diep - 12 panelen - Vermogen vanaf 3240 WP

Prijs € 9985,- DHZ  -  montage € 2100,-

Carport Basic 5 Maat 7198 mm x 3396 mm diep - 14 panelen - Vermogen vanaf 3780 WP
Prijs € 11349- DHZ - montage € 2200,-                                                                                                                                                                                                                                            Carport Basic 6 Maat 8218 mm x 3396 mm diep - 16 panelen - Vermogen vanaf 4320 WP
Prijs € 12895,- DHZ - montage € 2550,-

 

Meerprijzen:

Extra staander inclusief twee schoren        € 110,-

Betonpoer met Alu stelvoet , ondergronds  € 99.50

Betonpoer met verstelbare plaat, gedeeltelijk boven de grond € 89.50

 

  • Alle genoemde breedtes en dieptes zijn ook anders leverbaar
  • Vraag vrijblijvend om andere maatvoering, wij helpen u graag

 

 

 

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »