CV pelletkachels voor grote installaties

DOMUSA Techniek Pelletketels.

Sinds Maart 2018 zijn wij dealer van dit geweldige product " Domusa " wat bijdraagt aan een beter milieu en ook voor  u als gebruiker enorme kosten besparing kan genereren. Ook zijn er op de verschillende systemen dikke subsidie bedragen van wel € 2500,- of meer. Onze sales afdeling kan u hierover van alles vertellen en helpen.


Domusa, een innovatief Spaans bedrijf sinds 1979, heeft zijn specialisatie in pelletketels te danken aan jarenlange ervaring en onderzoek. Met deze achtergrond heeft Domusa een nieuwe technologie kunnen ontwikkelen om houtpellets te verbranden. Hiermee creëert Domusa een serie pelletketels met het hoogste rendement (tot 95,5%) en de hoogste classificatie dankzij hun lage uitstoot van koolstofdioxide en stikstofmonoxide op de europese markt. (klasse 5 volgens norm EN 303-5).


De innovatieve Domusa Bioclass serie is ontworpen om de beste prestaties te bieden in gebruik en onderhoud. De Domusa pelletketel kan lage aanschafkosten combineren met een eenvoudige installatie (door kant en klare pakketten).
De Bioclass serie beschikt over grote pellet bunkers van 190 of 350 KG, en een betaalbare outdoor pelletketel voor installatie buiten, dit om zo beter bereikbaar te zijn voor het publiek dan menig ander pelletketel merk.

USP`s

* Betrouwbaar product.
* Goede prijs-kwaliteit verhouding.
* Zeer concurrerend.
* Standaard automatische reiniging.
* Grote pellet voorraad 190 of 350 KG.
* Snelle levering.
* Nederlandse beschrijvingen.
* Nederlandse ondersteuning.

De CV pelletkachels moeten geïnstalleerd worden door een erkende installateur om in aanmerking te kunnen komen voor subsidie. 

subsidie pellet kachel 2018


De subsidie voor een pellet kachel in 2018 veranderd en zal vanaf 1 januari 2018 een aantal nieuwe regels erbij hebben.
Welke regels zijn erbij gekomen voor subsidie
Om subsidie op de pellet kachel te krijgen is het verplicht het toestel te laten installeren door een erkend installateur van het betreffende merk en dient deze ook zijn kvk en naam op te geven op de factuur.
Het rookgaskanaal mag niet op de gevel worden gemonteerd maar dient tot boven de nok te worden uitgemond.
Door de installateur zijn naam en kvk op te geven verbind de installateur zich ook aan de veiligheid en werking van zijn installatie dus is hij verantwoordelijk voor wat hij heeft achtergelaten.
Er is een grote kans dat er controle wordt uitgevoerd, dit zal steekproef gewijs plaatsvinden.
Let erop dat u een stookverbod kunt krijgen als u niet aan de voorwaarden voldoet en ook een verzekering zal niks uitkeren als de afvoer op de gevel uitmond of op onjuiste wijze is geïnstalleerd.

 

 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »