Aluminium Veranda

€6.528,93
* Stukprijs: €7.900,00 / Stuk

ALUMINIUM VERANDA CLASSIC – 6 x 3,5 meter 

Met een stijlvolle aluminium solar veranda classic geniet u langer van een groener buitenleven. Daarnaast kunt u flink besparen op uw energierekening. Onze aluminium veranda classic is verkrijgbaar in kleuren wit (RAL 9010) en Antracietgrijs (Ral 7016). Deze aluminium zonnepanelen overkapping wordt vervaardigd uit duurzaam geanodiseerd aluminium. Hierdoor blijft de kwaliteit van het frame behouden, doordat weersinvloeden geen kans hebben. Door het CE-keurmerk voldoet deze aluminium solarveranda aan de Europese wet- en regelgeving. Onze Solar Terrasoverkappingen zijn standaard leverbaar in twee comfortabele dieptes van ca. 3,5 meter en 4 meter. 

 

Deze aluminium solarveranda classic heeft een hellend frame en dak dat bestaat uit 10% lichtdoorlatende glas-glas zonnepanelen. Hierdoor geniet u van een stijlvolle buitenkamer als verkoelende schaduwplek op warme dagen. De zonnepanelen hebben een hoog rendement tot ca. 340 WP = 300 Kwh per paneel, per jaar. De zonnepanelen in deze veranda hebben een afmeting van: 1670 mm (L) x 992 mm (B) x 7,1 mm (dik).De zonnepanelen in deze veranda hebben een afmeting van: 1670 mm (L) x 992 mm (B) x 7,1 mm (dik).De zonnepanelen van deze veranda hebben een afmeting van: 1670 mm (L) x 992 mm (B) x 7,1 mm (dik). Onze speciale lichtdoorlatende zonnepanelen zijn samengesteld uit twee lagen gehard veiligheidsglas met een tussenlaag van solarfolie. Deze zonnepanelen hebben een hoog gemiddeld rendement van ca. 300 WP = 255 Kwh per jaar. Daarnaast bieden de zonnepanelen een lichtdoorlaatbaarheid van 10%. Dit maakt van uw veranda een verkoelende schaduwplek op warme zomerdagen. Onze lichtdoorlatende zonnepanelen bieden een veel hogere product- en opbrengstgarantie dan reguliere zonnepanelen op het dak van een woonhuis. Via optionele (schuifbare) wanden maakt u eenvoudig een aangenaam en luxe verlengstuk van uw woning als sfeervolle kamer.

 

Als uw solar veranda deels last heeft van schaduwvorming, dan adviseren wij u gebruik te maken van Power Optimisers. Let op: voor de stroom toe- en afvoer van de veranda dient een aparte groep te worden gemaakt. Hieronder vindt u de specificaties van deze veranda en de meerprijs opties. Een kwalitatief hoogwaardige installatie staat bij ons hoog in het vaandel.

Daarom zijn onze montagepartners aangesloten bij Uneto-Vni en zijn ze BRL 6000, VCA en Dekra gecertificeerd, waardoor een veilige installatie is gegarandeerd.

Als uw solar veranda deels last heeft van schaduwvorming, dan adviseren wij u gebruik te maken van Power Optimisers. Let op: voor de stroom toe- en afvoer van de veranda dient een aparte groep te worden gemaakt. Hieronder vindt u de specificaties van deze veranda en de meerprijs opties. Een kwalitatief hoogwaardige installatie staat bij ons hoog in het vaandel.

Als er schaduwvorming plaats vindt op uw solar veranda (bv. door omliggende bomen of woningbouw), dan adviseren wij u gebruik te maken van Power Optimisers. Gelet op de hoge stroomopbrengst dient uw solarveranda te worden aangesloten op een aparte groep in uw meterkast (niet standaard bij de prijs inbegrepen). In onderstaand overzicht vindt u de specificaties en meerprijsopties van deze zonnepanelen veranda.

 

Onze montagepartners zijn aangesloten bij Uneto-Vni en zijn BRL 6000, VCA en Dekra gecertificeerd, waardoor een kwalitatief hoogwaardige en veilige installatie is gegarandeerd.

 

KENMERKEN ALUMINIUM VERANDA CLASSIC – 6 x 3,5 meter

Afmetingen: 6084 mm (B) x 3334 mm (diep)

Hoogte: 2200 mm (H) onderkant gootbalk / 2650 mm - onderkant muurbalk  – dakhelling ca. 10°

Materiaal: Geanodiseerd aluminium

Omvormer Basis: Enkelfase Omniksol (+ DC Switch + WiFi) passend bij KWh opbrengst. (Andere omvormer op aanvraag.)

Dak - aantal zonnepanelen: 6 vakken | 12 panelen | 10% licht doorlaatbare glas-glas panelen van 1670 mm (L) x 992 mm (B) x 7.1 mm (dik) - Zwart Mono kristallijne siliciumcellen

Soort Bevestiging: Wandbevestiging

Aantal liggers: 7 liggers

Aantal staanders: 3 stuks inclusief betonpoeren en stelankers

Jaaropbrengst gemiddeld: 3600 WP |3204 Kwh

(*gemiddeld verbruik 4 persoon huishouden 3000 Kwh - bron: Milieucentraal)

Beschikbare Kleur: Gebroken wit (RAL 9010), antracietgrijs (RAL 7016), Ral 7016 - Ral 9007 - Ral 9016 - Ral 9010aluminium grijs (RAL 9007) en verkeerswit (RAL 9016).

Garantie: levensduur 10 jaar op frame | 30 jaar product en opbrengst garantie op panelen

 

Uw vanaf Prijs (incl. BTW) € 8.469,00 

 

Meerprijs | Minderprijs incl. BTW

Zelf monteren: geen minderprijs

Montageservice Solvana € 2.350,-

Power Optimisers voor een hoger rendement: vanaf € 99,00

Aanmaken van een aparte groep in de meterkast op aanvraag      

Kleiner extra vak voorzien van gehard veiligheidsglas als opvulling: op aanvraag

(Schuifbare) wanden in veranda: op aanvraag – houdt rekening met extra fundering

 

Ook leverbaar in de maat 6056 mm x 3966 mm- 12 panelen - Vermogen vanaf 4080 WP

Uw prijs € 9330,-   Montage € 2100,-

 

Neem voor een advies op maat, een vrijblijvende offerte en professionele service contact op met ons via de mailbox op tes@solvana.nl 

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »