Aluminium Veranda

€6.999,17
* Stukprijs: €8.469,00 / Stuk

Haal binnen naar buiten

Wij brengen onze vrije tijd graag door in de buitenlucht, samen met familie en vrienden. Een aangenaam klimaat is belangrijk, zeker op warme of juist natte dagen. Het huis staat steeds minder vaak los van de tuin en met een Solar terrasoverkapping of serre creëer je een fantastische leefomgeving. Je geniet het hele jaar door van het buitenleven en je ervaart altijd een aangenaam klimaat, zowel binnen als buiten en met deze overkapping draag je bij aan een beter milieu en wek je je eigen energie op. 

Een veilige tuinbeleving

Veiligheid is zowel in- als rondom het huis belangrijk, voor jou maar ook voor jouw kinderen. De Solar terrasoverkappingen van Solvana zijn altijd voorzien van CE-markering. De CE-markering toont aan dat de terrasoverkappingen en serres voldoen aan strenge Europese veiligheidsrichtlijnen. Solar Terrasoverkappingen, Verandas of serres zonder CE-markering brengen veiligheidsrisico's met zich mee, het is daarom zeer belangrijk dat je een weloverwogen keuze maakt!

Onze Solar Terrasoverkappingen zijn in tegenstelling tot sommige andere leveranciers  leverbaar in twee comfortabele dieptes van 3350 mm en 3966 mm 

 

Montage specificatie: 

- Inclusief de bekabeling vanaf de Veranda tot de omvormer inbegrepen ( max 10 Mtr vanaf veranda zonder graaf- of breekwerk , maar vrij bereikbaar indien wij monteren ) 

- Omvormer aangesloten 

- Inclusief prefab Beton poeren met stelprofiel 

- Inclusief Gratis bezorging

Niet inbegrepen, het maken van een aparte groep en het leggen van een kabel tot de omvormer, hiervoor kunnen we desgewenst een aparte aanbieding maken. Onze montage gebeurt uitsluitend volgens de landelijk geldende voorschriften door gekwalificeerde monteurs.

  • Prijs op basis van 10% transparante zonne-panelen
  • Inclusief basis Omvormer Omnik
  • Paneel is: 7.1 mm. veiligheid glas / EVA folie / het sterkste glaspaneel ever! kan 350 kg/m2 gewicht dragen en bied een maximale veiligheid tegen hagel of glasbreuk.
  • Gewicht van 1 paneel ca.27 kilo
  • Maatvoering enkel paneel 1670 x 990 mm en 300 Wp per module, dat is 600 Wp in de diepte van de veranda over een meter breed.
  • Cellen: 6 inch mono cristalline
  • Sneeuwbelasting volgens Europese regelgeving van 2010 0,7 kN/m2 = 70 kg/m2 

* Aluminium constructie in diverse kleuren zoals: 

  • Ral 7016 - Ral 9007 - Ral 9016 - Ral 9010
  •  

Check Uw prijzen: 

* Maat 6084 mm x 3350 mm diep - 12 panelen - Vermogen vanaf 3600 WP 

   Uw prijs € 8469,-      Montage € 2250,-

 

* Ook leverbaar in de maat 6084 mm x 3966 mm - 12 panelen - Vermogen vanaf 3600 WP

   Uw prijs € 9592,-      Montage € 2350,-

Neem voor een advies op maat, een vrijblijvende offerte en professionele service contact op met ons via de mailbox op tes@solvana.nl 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »